Opinie

Opinie Facebook

Mountain Camp
5.0
Based on 20 reviews
powered by Facebook

Joanna Duda
Joanna Duda

2020-05-10T20:11:30+0000
Zapisując się na majówkowy obóz Mountain camp 2020 on-line, nie koniecznie miałam chęci na wysiłek. pojawiłam się na pierwszym treningu, chociaż Lenistwo chciało wziąć górę, ale skoro już wcześniej się zapisałam, to wyboru nie miałam, forma sama się nie zrobi a na tym mi zależy;-) już po pierwszym treningu chęci się znalazły.trening z Halina z mountain camp, to zdecydowanie profesjonalny i dobrze przygotowany trening, zarówno pod względem teorii jak i praktyki. Halinka potrafi na każdym treningu zarazić dobrym humorem, w łatwy sposób wyjaśnia, które ćwiczenie jest odpowiednie na daną grupę mięśni. Po wyczerpującym treningu mimo wszystko ma się energię na resztę dnia. A Jeśli chcesz wiedzieć co to są i jak wyglądają ‚majkelki’ koniecznie zacznij trening z Haliną.Mija 10 dni od pierwszego treningu a ja dalej ćwiczę, odtwarzam zapisane na zamkniętej grupie nagrania z treningu i ćwiczę;-) polecam!read more

Katarzyna Matejko
Katarzyna Matejko

2020-05-04T12:18:28+0000
Uczestniczyłam w obozie on line zorganizowanym w ostatni weekend. Pełen profesjonalizm prowadzacej, ćwiczenia pokazane fachowo i tłumaczone tak by nawet taki laik jak ja zrozumiał mimo bezpośredniego kontaktu 😆Jestem pełna podziwu także dla wiedzy prowadzącej ,uczestniczyłam w wykładach na temat zdrowego żywienia i problemów z kręgosłupem. Na pewno będę ćwiczyć nadal korzystając z tego czego się nauczylam i znowu wezmę udział w takim czy innym treningu organizowanym przez Mountain Camp 😆Dziękuję bardzo ☺read more

Liw Tys
Liw Tys

2019-08-15T19:41:28+0000
jeśli jesteś dorosły a chciałbyś znów poczuć się jakbyś miał naście lat polecam Mountain Camp!!!gwarantowana dobra zabawa, mnóstwo energii, świetny humor, cudowni ludzie, przesympatyczna i mega profesjonalna trenerkaread more

Katarzyna Załuska
Katarzyna Załuska

2019-08-10T15:38:06+0000
To był świetnie spędzony tydzień :)Dobra dawka energii płynąca ze zróżnicowanych form aktywności. Do tego pozytywnie nakręcona prowadząca, która świetnie motywuje grupę i dostosowuje zajęcia do możliwości uczestników 🙂read more

Krzysztof Głuszczyński
Krzysztof Głuszczyński

2019-08-07T13:23:07+0000
Elastyczność, kompletność, różnorodność no i oczywiście Turbo Prowadząca, która wyciska z wszystkich nawet nie siódme, a dziewiąte poty 🙂 Zdecydowanie godne polecenia!read more

Maciej Maciej
Maciej Maciej

2019-06-27T12:05:17+0000
Bardzo fajnie spędzony czas, super masaże, świetna dieta. Polecam

Helen Morgan
Helen Morgan

2019-05-08T14:06:26+0000
Wspaniały obóz majowy 2019 ; trenuje się ciężko ale w zestawie różnorodnych ćwiczeń i akcesoriów pomocniczych ( opony traktorowe :-), s-tle w każdej konfiguracji :-D) jedzenie mega super zdrowe i pyszne, i te masaże ……obłędnie dokładne. Polecam gorąco, ja na pewno pojadę kolejny raz 🙂read more

Dominika Banaś
Dominika Banaś

2019-03-10T17:39:27+0000
Halina to świetna trenerka i fizjoterapeutka. Treningi na obozie były ciekawe i zróżnicowane, super wycieczki w tereny górskie były dodatkową atrakcją. Polecam wszystkim, którzy lubią aktywnie spędzać czas.read more

Kasia Kruszewska
Kasia Kruszewska

2019-02-25T19:19:06+0000
byłam na obozie z Halinką- super trening, super osoba! pełen profesjonalizm i wielkie zaangazowanie! gorąco polecam!

Patrycja Ozga
Patrycja Ozga

2019-02-07T19:20:41+0000
Byłam na obozie odchudzająco-kondycyjnym, na którym zajęcia prowadziła Halina. Zajęcia były super zorganizowane, dostosowane do grupy, zróżnicowane i po prostu świetne. Polecam zdecydowanie obozy z Halina Matejko PhysioTrainer i mam nadzieję, że w tym roku również uda mi się na taki pojechać 🙂read more

Katarzyna Pituch
Katarzyna Pituch

2019-02-07T06:44:31+0000
Szczerze polecam Halinkę jako trenerkę i masażystkę 😁 obozy z nią to nie tylko wycisk ale i satysfakcja a przy tym świetna atmosfera ☺️ na pewno jeszcze nie raz skorzystam 😁read more

Oktawian Sztorc
Oktawian Sztorc

2019-02-06T22:52:13+0000
Polecam treningi z Haliną. Jest wycisk i jednocześnie sporo śmiechu. Widać, że dziewczyna robi to z pasji, ma ogromną wiedzę w temacie i co najważniejsze, indywidualne podejście do każdego uczestnika.read more

Magdalena Matys
Magdalena Matys

2019-02-06T19:28:45+0000
Zajęcia prowadzone przez Haline są niezapomniane. Pełna profesja. Można się i zmęczyć i nabyć nowa wiedzę a przy tym super bawić. Polecam bardzo..Natomiast masaże przez nią wykonywane są mega skuteczne.read more

Alicja Bielinska
Alicja Bielinska

2019-02-06T17:54:22+0000
Halina jest po prostu niezastąpiona 😘😘💪💪🦵🦶💪💪👍👍

Stephanie Maria Matuschek
Stephanie Maria Matuschek

2019-02-06T17:00:43+0000
Halinka super trenerka i specjalistka! Polecam!

Karolina Jaworska
Karolina Jaworska

2019-02-06T16:27:28+0000
Przeżyłam dwa obozy z Haliną 😁 Super czas, świetne zajęcia, ale najbardziej doceniam masaże Halina Matejko,które stawiały mnie na nogi po całym dniu intensywnego treningu 💪💪💪read more

Ala De
Ala De

2019-02-06T15:41:50+0000
Halina Matejko prawdziwa trenerka z pasją i do tego 2w1 😉 Uczestniczyłam w 1 z obozów letnich – różnorodne zajęcia, bez pobłażania, sesje rehabilitacyjne – nieocenione 😉 Szczerze polecam i mam nadzieję, że do zobaczenia. Zapomniałabym – tydzień to stanowczo za mało!read more

Joanna Andrzejczak
Joanna Andrzejczak

2019-02-06T15:36:31+0000
Bylam na obozie, ktory prowadzila Halinka w ubieglym roku. Jestem pod ogromnym wrazeniem wiedzy i podejscia do podopiecznego. Po obozie bardzo poprawila sie nie tylko moja kondycja, ale technika wykonywania cwiczen. Wrocilam pelna energii i motywacji do dlaszego rozwoju wlasnej kondycji. Goraco polcam!read more

Piotr Karmelita
Piotr Karmelita

2019-02-06T14:53:45+0000
Byłem u Haliny 2 turnusy. Świetna trenerka z dużą wiedzą. Dzięki niej znacznie poprawiłem sylwetkę i zdobyłem dużą kondycję świetnie się przy tym bawiąc😊 Napewno w tym roku przyjadę…. i to nie raz✌read more

Next Reviews

Opinie Google

Joanna Duda
Joanna Duda

20:13 10 May 20
Zapisując się na majówkowy obóz Mountain camp 2020 on-line, nie koniecznie miałam chęci na wysiłek. Pojawiłam się na pierwszym treningu, chociaż Lenistwo chciało wziąć górę, ale skoro już wcześniej się zapisałam, to wyboru nie miałam, forma sama się nie zrobi a na tym mi zależy;-) już po pierwszym treningu chęci się znalazły.trening z Halina z mountain camp, to zdecydowanie profesjonalny i dobrze przygotowany trening, zarówno pod względem teorii jak i praktyki. Halinka potrafi na każdym treningu zarazić dobrym humorem, w łatwy sposób wyjaśnia, które ćwiczenie jest odpowiednie na daną grupę mięśni. Po wyczerpującym treningu mimo wszystko ma się energię na resztę dnia. A Jeśli chcesz wiedzieć co to są i jak wyglądają ‚majkelki’ koniecznie zacznij trening z Haliną.Mija 10 dni od pierwszego treningu a ja dalej ćwiczę, odtwarzam zapisane na zamkniętej grupie nagrania z treningu i ćwiczę;-) polecam!czytaj więcej

Paweł Chmielewski
Paweł Chmielewski

17:49 11 Aug 19
Po pierwsze należy wspomnieć, że obozy są zaplanowane od początku do końca i nie ma tu mowy o jakimś przypadku – ćwiczenia, dieta, masaże oraz cała teoria na temat odpowiedniego ćwiczenia i żywienia. Po drugie – dom wczasowy znajduje się we wspaniałym miejscu na wysokości ok. 850 mnpm z pięknym widokiem na góry. To wszystko oraz atmosfera panująca na obozie sprawiają, że nie che się stamtąd wyjeżdżać. P.S. W moim przypadku tydzień obozu dał bardziej niż zadowalające efekty.czytaj więcej

Michał Domagała
Michał Domagała

12:21 23 Jun 19
Super doświadczenie!Polecam każdemu i chciącemu zrzucić zbędne kg i tym szlifującym formę. Ćwiczenia dostosowane indywidualnie, więc nie ma szans na nudę 😉czytaj więcej

Paulina Kusak
Paulina Kusak

12:18 23 Jun 19
Cudowne doświadczenie, masa energii i poweru! Świetne zajęcia, charyzmatyczni, pełni pasji prowadzący, pyszne jedzenie :)I do tego te zapierające dech widoki!Polecam każdemu!czytaj więcej

Sandra Gierlach
Sandra Gierlach

18:48 18 Jun 19
Polecam w 100% Wykwalifikowana kadra, ćwiczenia dostosowane indywidualnie. Niezły wycisk i super atmosfera! Czyli wszystko czego trzeba do aktywnego wypoczynku 😀czytaj więcej

wojciech doszla
wojciech doszla

16:02 18 Jun 19
Zajefajna przygoda, świetna trenerka i pełen profesjonalizm . Byłem na dwóch obozach I wybieram się na trzeci polecam każdemu.czytaj więcej

Piotr Karmelita
Piotr Karmelita

14:25 18 Jun 19
Na obozach kondycyjnych Mountain Camp byłem już nie raz. Świetna atmosfera, rewelacyjna kadra trenerska, pyszne dietetyczne jedzenie. Szczerze polecam 🙂czytaj więcej

Zobacz wszystkie opinie